Meniu
Cosul tau

Termeni si conditii

Site-ul www.decorclasic.ro, numit în continuare DecorClasic.RO, este proprietatea S.C. CIPMAG S.R.L, cu sediul în str. Ghe, Doja nr. 163H, loc. Suceava, jud. Suceava, cod poştal 720148, înregistrata la Registrul Comerţului sub numărul J33/436/2014, CUI RO33170303, titulară a contului nr. RO65 RZBR 0000 0600 2001 0905 deschis la Raiffeisen Bank, numită în continuare S.C. CIPMAG S.R.L.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiillor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. CIPMAG S.R.L. îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni şi condiţii".

S.C. CIPMAG S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul DecorClasic.RO şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. CIPMAG S.R.L.

Dreptul de a crea o legătură web - link - către DecorClasic.RO este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. CIPMAG S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al S.C. CIPMAG S.R.L. asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului DecorClasic.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. CIPMAG S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul S.C. CIPMAG S.R.L. a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului DecorClasic.RO numai în limitele menţionate în prezentul document.

Încazul în care suspectaţi că unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.decorclasic.ro încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să sesizaţi acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

2. Produsele şi serviciile oferite de S.C. CIPMAG S.R.L. pe site-ul DecorClasic.RO, politica de preţuri

S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele comercializate prin intermediul DecorClasic.RO sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a furnizorului.

În cazul în care unele produse comandate de către clienți nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de DecorClasic.RO (ex: erori de stoc furnizor, produse ieșite fără notificare din ofertă) clientul va fi informat despre acest fapt imediat ce lipsa de stoc a fost constatată. Acolo unde este necesar, DecorClasic.RO va rambursa clientului suma/sumele achitate în avans de către acesta, în termen de maximum 14 zile de la notificarea lipsei de stoc către client.

Preţurile prezentate pe site includ TVA (19%) şi nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care transportul gratuit se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări S.C. CIPMAG S.R.L. în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Foarte rar unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de către aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări ai S.C. CIPMAG S.R.L.

DecorClasic.RO poate modifica oricând prețuri, oferte, cantități conform criteriilor interne (modificare prețuri furnizori, disponibilitate stoc etc) cu respectarea comenzilor deja plasate de către clienți. DecorClasic.RO nu poate fi obligată să păstreze un anume preț decât pentru contractele la distanță deja încheiate.

S.C. CIPMAG S.R.L. nu oferă nici o garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la, funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu strict cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Informaţiile care prezintă un produs pe site (descrierile produselor, specificaţii tehnice, imagini, simboluri) au caracter strict orientativ. S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile şi specficaţiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate pe site-ul DecorClasic.RO conform acestor "Termeni şi condiţii" se poate efectua ramburs (la primirea coletului), prin card bancar sau prin transfer bancar.

Având în vedere valorile mari de comandă şi faptul că unele produse nu se află pe stoc, S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezerva dreptul de a solicita plata unui avans de 50% din valoarea comenzii pentru comenzile a căror valoare depăşeşte 2000 de lei sau în funcție de tipul produsului. După plata avansului, S.C. CIPMAG S.R.L. va emite o factură fiscală de avans. Neplata avansului în termen de 48 de ore duce automat la anularea comenzii şi, implicit, a contractului. Prin plata avansului, contractul intră în vigoare şi Clientul acceptă aceşti termeni şi condiții. Restul de plată se achită ramburs sau înainte de livrarea produselor, în funcție de modalitatea de transport agreată.

Plata produselor se poate realiza prin ordin de plată în contul nr. RO65 RZBR 0000 0600 2001 0905 deschis la Banca Raiffeisen Bank. Dovada plăţii poate fi trimisă către S.C. CIPMAG S.R.L. la adresa de e-mail [email protected] sau prin whatsapp la numarul 0763-776.776

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin firma de curierat sau firma de transport marfa paletizata oriunde în ţară. S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.

Produsele vor fi livrate până în faţa imobilului în care clientul îşi are domiciliul sau sediul. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.

S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. CIPMAG S.R.L. care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, pandemii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

În afară de cazul în care este agreat diferit de către S.C. CIPMAG S.R.L. şi client, S.C. CIPMAG S.R.L. se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu produsele comandate de client în momentul predării acestora către societatea de curierat cu care S.C. CIPMAG S.R.L. colaborează sau către reprezentantul clientului. S.C. CIPMAG S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor comandate de către client şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. CIPMAG S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de S.C. CIPMAG S.R.L. de la acest client.

5. Promoţii şi concursuri

S.C. CIPMAG S.R.L. stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi prin intermediul site-ului propriu, a paginii de Facebook sau a blog-ului DecorClasic.RO. De aceste promoţii beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament şi în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

6. Garanţia produselor

S.C. CIPMAG S.R.L. asigură și garantează conformitatea bunurilor achiziționate precum și eventualele vicii ascunse. S.C. CIPMAG S.R.L. se angajează să livreze produsul conform cu descrierea din cadrul site-ului DecorClasic.RO.

Răspunderea S.C. CIPMAG S.R.L. este angajată dacă lipsa de conformitate a produsului apare într-un termen de 2 ani calculat de la data livrării și dacă Clientul informează DecorClasic.RO despre apariția lipsei de conformitate în termen de 15 zile de la data la care a constatat-o. În cazul în care la livrare se constată o lipsă de conformitate a unui produs din factură, Clientul are dreptul de a cere repararea într-o perioadă rezonabilă sau înlocuirea produsului. Dacă aceste operații nu sunt posibile, Clientul are dreptul de a cere să beneficieze de o reducere corespunzătoare a prețului sau de rezoluțiunea contractului, în acord cu legea nr. 449/2003 completată de OUG nr. 174/2008.

S.C. CIPMAG S.R.L. nu își asumă nicio răspundere pentru execuția și consecințele serviciilor de manipulare, transport, montaj și instalare executate de terți, atunci când produsul a fost deteriorat sau nu au fost respectate instrucțiunile producătorului. S.C. CIPMAG S.R.L. nu își asumă nicio răspundere privind consecințele pe care le-ar avea utilizarea sau întreținerea greșită a produselor, cauzate de nerespectarea instrucțiunilor producătorului. Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii facturii Clientul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate. Clientul este de acord cu faptul că produsele manufacturate și cele din materiale naturale precum pielea, lemnul masiv, furnir, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafețe și a particularităților aparente pe material. Clientul este de acord cu faptul că produsele din lemn masiv pot prezenta mici crăpături sau noduri în funcție de natura lemnului sau că pot apărea în timp mici crăpături funcție de condițiile în care sunt păstrate produsele. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008) şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului împreună cu accesoriile aferente şi copie de pe factura fiscală. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

Garanţia oferită pentru produsele prezentate pe site este de 2 ani de zile. Termenul de garanţie curge de la data vânzării produsului. În această perioadă, dacă deficiențele nu sunt imputabile Clientului, S.C. CIPMAG S.R.L. își asumă responsabilitatea reparării sau înlocuirii produsului pe cheltuiala sa. După efectuarea livrării Clientul nu mai poate invoca deficiențe cantitative sau deficiențe pe care, în mod rezonabil, nu putea să nu le vadă la momentul livrării (ciobituri, zgârieturi, rosături, fire trase, componente îndoite, pete de murdărie etc.). Spargerea produselor sau componentelor din sticlă sau zgârierea produselor după recepție sunt riscuri asumate integral de Cumpărător.

În cazul pieselor de mobilier, pentru a beneficia de garanţie cumpărătorul are obligaţia de a respecta instrucţiunile de folosire.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

  • în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;
  • în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat;
  • în cazul nerespectării de către cumpărător a condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul;
  • în cazul deteriorărilor termice, mecanice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.

Prin însăşi natura lor - fiind decoraţiuni vintage - obiectele comercializate de S.C. CIPMAG S.R.L. pot avea atribute ale obiectelor vechi (mici pete sau zgârieturi, deteriorări superficiale ale materialului, etc.). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. CIPMAG S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. CIPMAG S.R.L. de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumpărate (exercitarea dreptul de retragere)

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. CIPMAG S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului conform legii 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi de OUG nr.34/2014 şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 14 de zile calendaristice. Costul transportului la retur se achita obligatoriu de catre client. Coletele care vor fi expediate cu plata transportului catre compania noastra vor fi refuzate.

Dreptul de retragere nu este aplicabil în următoarele situaţii:

  • pentru produsele executate pe comandă specială (cu finisaj, tapiţerie, dimensiuni, etc. personalizate);
  • în cazul în care data de expediere a notificării intenţiei de returnare specificată în cererea de returnare depăşeşte perioada de 14 de zile calendaristice, calculată din ziua lucrătoare următoare datei contractului onorat;
  • în cazul în care produsul returnat nu este în aceeaşi stare în care a fost livrat (şi cu documentele care l-au însoţit iniţial);
  • pentru clienţii persoane juridice.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, clientul informează S.C. CIPMAG S.R.L. cu privire la decizia sa de retragere din contract, folosind una dintre următoarele variante:

  • completarea formularului de retragere şi expedierea lui prin poştă sau e-mail la adresa [email protected];
  • orice altă declaraţie neechivocă în care clientul îşi exprimă decizia de retragere din contract.

Clientul returnează produsele sau le înmânează unei persoane autorizate de către S.C. CIPMAG S.R.L. să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 de zile de la data la care clientul a comunicat S.C. CIPMAG S.R.L. decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 de zile.

S.C. CIPMAG S.R.L. returnează clientului contravaloarea produselor primită drept plată din partea acestuia, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a clientului. Returnarea sumelor este condiţionată de recepţionarea produselor care au făcut obiectul vânzării. Suma înapoiată va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se scad costurile directe de returnare. Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar în contul indicat de către client, specificat în format IBAN. Nu se fac plăţi în numerar. Avansul de 50% din valoarea totală (vezi pct. 3) solicitat pentru produsele executate pe comandă specială nu este rambursabil în situaţia în care clientul decide să returneze produsul din alte motive decât cele care privesc defectele de fabricaţie ale produsului.

Clientul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

In cazul in care produsul returnat soseste intr-o stare in care nu mai poate fi comercializat ca si produs nou, ori necesita reconditionare pentru a revenii la starea initiala. Ne rezervam dreptul de a recupera de la client cuantumul pierderii care se calculeaza de catre S.C. CIPMAG S.R.L. dupa receptia returului. Suma retinuta nu poate depasii 50% din valoarea produsului returnat.

Din cauza varietăţii tipuri de dispozitive de afişare (ecran de laptop, telefon mobil, tabletă, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate apărea uşor diferit faţă de aspectul real. Odată cu plasarea comenzii, Clientul consimte că aceste diferenţe sunt independente de voinţa DecorClasic.RO şi nu constituie motiv de anulare a comenzii şi/sau returnare a produselor.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul DecorClasic.RO este găzduit de serverele unei terţe firme. S.C. CIPMAG S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. S.C. CIPMAG S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DecorClasic.RO. S.C. CIPMAG S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul DecorClasic.RO. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

9. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului DecorClasic.RO sunt gratuite şi voluntare şi implică acceptarea termenilor de utilizare de mai jos.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând clientul se poate dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic 365/2002 şi Hotărârea Guvernului nr. 1308/2002 referitor la comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în secţiunea următoare. S.C. CIPMAG S.R.L. deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

Abonaţii newsletter-ului DecorClasic.RO pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului DecorClasic.RO mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, S.C. CIPMAG S.R.L. nu poate fi facută răspunzătoare sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi.

S.C. CIPMAG S.R.L. îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă S.C. CIPMAG S.R.L. are orice motive să creadă că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

10. Politica de confidenţialitate

S.C. CIPMAG S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către S.C. CIPMAG S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către S.C. CIPMAG S.R.L. nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa [email protected] sau prin poştă la adresa: S.C. CIPMAG S.R.L, str. Ghe. Doja nr. 163H, loc. Suceava, jud. Suceava, cod poştal 720148

S.C. CIPMAG S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul DecorClasic.RO sunt transmise pe cale electronică, S.C. CIPMAG S.R.L. nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. CIPMAG S.R.L. va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Informaţiile furnizate către S.C. CIPMAG S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. CIPMAG S.R.L., abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. S.C. CIPMAG S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi, fără acordul explicit al acestora.

S.C. CIPMAG S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 34/2004 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1.    Dreptul de a cere S.C. CIPMAG S.R.L. să confirme prelucrarea sau nu a datelor personale ale clientului, în mod gratuit;
2.   Dreptul de a cere S.C. CIPMAG S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
3.    Dreptul de a cere S.C. CIPMAG S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
4.    Dreptul de a cere S.C. CIPMAG S.R.L. să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date, la adresa [email protected], sau prin Poştă la adresa: S.C. CIPMAG S.R.L, str. Ghe. Doja nr. 163H, loc. Suceava, jud. Suceava, cod poştal 720148. DecorClasic.RO foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.

S.C. CIPMAG S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi a parolei sale. S.C. CIPMAG S.R.L. nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de DecorClasic.RO în scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor DecorClasic.RO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către S.C. CIPMAG S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul DecorClasic.RO vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului DecorClasic.RO şi vor pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune..

11. Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul DecorClasic.RO foloseşte cookie-uri ale Google Analytics şi Google AdWords, servicii de analiză a traficului şi publicitate, precum şi cookie-uri ale furnizorilor de publicitate online. Categorii de cookie-uri folosite: de performanţă a site-ului, de analiză a vizitatorilor, de remarketing şi publicitate. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal şi nu identifică personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a vă putea oferi conţinut adaptat preferinţelor dvs. pe parcursul navigării pe Internet. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum funcţionează cookie-urile în relaţie cu publicitatea online, vă rugăm consultaţi site-ul www.youronlinechoices.com/ro/faqsintrebari-frecvente.
Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalităţi ale www.decorclasic.ro.

Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivele folosite de utilizatori pentru navigarea web numai când utilizatorul decide să navigheze în site-ul DecorClasic.RO dincolo de prima pagină accesată. În acest caz, continuarea navigării dincolo de prima pagină accesată este interpretată drept consimţământ al utilizatorului pentru acceptarea stocării cookie-urilor, având în vedere înştiinţarea explicit afişată în bara din partea de sus a ecranului.

12. Forţa majoră

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

13. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe DecorClasic.RO şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului DecorClasic.RO”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.