Meniu
Cosul tau

SCAUNE DE BIROU

Fotoliu directorial "LUDOVIC" clasic stil baroc, structura din lemn AURGINTIU si catifea GRIDesign-ul clasic baroc si gradul ridicat de confort pe care il ofera il definesc pe acest fotoliu directorial "Ludovic"- tapiterie din catifea de calitate superioara, placuta la atingere si rezistenta la uzur..
2.195,00 Lei
Scaun birou rotativ  LION , catifea gri
Top Sale -16 %
SCAUN DE BIROU LION TAPITAT CU CATIFEA GRI, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de biro..
749,00 Lei 895,00 Lei
Scaun birou rotativ  LION , catifea mov
-16 %
SCAUN DE BIROU LION TAPITAT CU CATIFEA MOV, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de biro..
749,00 Lei 895,00 Lei
Scaun birou rotativ  LION , catifea mustar
-16 %
SCAUN DE BIROU LION TAPITAT CU CATIFEA MUSTAR, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de b..
749,00 Lei 895,00 Lei
Scaun birou rotativ  LION , catifea neagra
Top Sale -16 %
SCAUN DE BIROU LION TAPITAT CU CATIFEA NEAGRA, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de b..
749,00 Lei 895,00 Lei
Scaun birou rotativ  LION , catifea portocalie
-16 %
SCAUN DE BIROU LION TAPITAT CU CATIFEA PORTOCALIE, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru ..
749,00 Lei 895,00 Lei
Scaun de bar rotativ LION B, catifea albastra
-29 %
SCAUN DE BAR LION TAPITAT CU CATIFEA ALBASTRA, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de b..
749,00 Lei 1.050,00 Lei
Scaun de bar rotativ LION, catifea maro
-21 %
SCAUN DE BAR LION TAPITAT CU CATIFEA MARO, STRUCTURA METALICA SI INALTIME REGLABILASa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou..
749,00 Lei 950,00 Lei
Scaun de birou LION B, catifea bej
Top Sale -25 %
SCAUN DE BIROU LEON catifea bej si structura argintie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la birou s..
749,00 Lei 995,00 Lei
Scaun de birou LION B, catifea rosie
-25 %
SCAUN DE BIROU LEON catifea rosie si structura argintie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la birou..
749,00 Lei 995,00 Lei
Scaun rotativ LOUIS XV lemn alb, catifea gri
Stoc epuizat
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ALB si catifea GRIScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cunoscut faptu..
1.795,00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ALB si catifea MOVScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cunoscut faptu..
1.795,00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ALB si catifea turcoazScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cuno..
1.795,00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ARGINTIU si catifea GRIScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cun..
2.195,00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ARGINTIU si catifea MOVScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cun..
2.195,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)