Meniu
Cosul tau

Livrare

TRANSPORT SI LIVRARE

Comenzile plasate pe site-ul nostru www.decorclasic.ro vor fi expediate la alegere, prin firma de curierat sau firma specializata in transport marfa paletizata.

Costul de livrare este calculat automat in functie de volum si distanta.

Timpul de tranzit poate fi cuprins intre 1 si 7 zile lucratoare (se fac livrari si Sambata).

Comenzile vor fi procesate si expediate in maxim 24-48 ore de la depunere. Acest timp de livrare este valabil doar pentru produsele aflate in stoc !

Cum procedam pentru a obtine informatii legate despre colet ? Este simplu. Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam sa verificati daca ati primit de la noi in e-mail numarul AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca pachetul a plecat de la noi iar informatii suplimentare despre livrare se pot obtine numai de la firma de curierat. In momentul in care ati primit AWB-ul comanda nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat in posesia firmei de curierat care isi urmeaza fluxul zilnic de livrari si deja a facut taxarea catre firma noastra a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale va sunt trimise/predate in original sau in format electronic , de asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma achitata, aceeasi suma care apare si pe factura, in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.  

IMPORTANT !

Clientul are dreptul siobligatia ca in momentul receptionarii coletului, dupa efectuarea platii sa verifice integritatea produselor din interior. Acest lucru se face obligatoriu in prezenta curierului, iar daca produsul prezinta urme de deteriorare sau este murdar, ud, rupt, taiat trebuie sa cereti curierului intocmirea unui proces verbal, deoarece compania noastra nu v-a expedia niciodata un colet sub aceasta forma.

De asemenea, va rugam sa ne instiintati telefonic sau prin email in maxim 24 de ore despre situatia aparuta. Toate coletele noastre sunt asigurate impotriva acestor situatii. Reclamatiile primite vor fi solutionate in maxim 10 zile lucratoare. Reclamatiile ulterioare livrarii fara mentiune pe AWB si fara proces verbal vor fi considerate nule.