Menu
Your Cart

SCAUNE DE BIROU

Scaun de birou EROL, catifea albastra
Last Product -21 %
SCAUN DE BIROU EROL, catifea albastra si structura cromata.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la bi..
549.00 Lei 695.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea gri
Top Sale -21 %
SCAUN DE BIROU EROL, catifea gri si structura neagra.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la birou si..
549.00 Lei 695.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea maro
Stoc epuizat -21 %
SCAUN DE BIROU EROL, catifea maro si structura cromata aurie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la ..
549.00 Lei 695.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea verde
Stoc epuizat
SCAUN DE BIROU EROL, catifea verde si structura cromata aurie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la..
695.00 Lei
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)