Menu
Your Cart

SCAUNE DE BIROU

Scaun de birou EROL, catifea albastra
Stoc epuizat
SCAUN DE BIROU EROL, catifea albastra si structura cromata.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la bi..
749.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea gri
Top Sale Stoc epuizat
SCAUN DE BIROU EROL, catifea gri si structura neagra.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la birou si..
795.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea maro
Stoc epuizat
SCAUN DE BIROU EROL, catifea maro si structura cromata aurie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la ..
795.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea verde
Stoc epuizat
SCAUN DE BIROU EROL, catifea verde si structura cromata aurie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la..
795.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ALB si catifea CAPPUCCINOScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este c..
1,249.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ALB si catifea GRIScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cunoscut faptu..
1,249.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ALB si catifea MOVScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cunoscut faptu..
1,249.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ARGINTIU si catifea GRIScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cun..
1,449.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn ARGINTIU si catifea MOVScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cun..
1,449.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn AURIU si catifea CAPPUCCINOScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este..
1,449.00 Lei
Scaun directorial rotativ LOUIS XV, clasic stil baroc cu structura din lemn AURIU si catifea NEAGRAScaunul directorial rotativ LOUIS XV este completarea potrivita a oricarui birou in stil clasic. Structura scaunului este din lemn masiv iar sculpturile sunt executate manual (handmade). Este cun..
1,449.00 Lei
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)