Menu
Your Cart

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

SCAUNE DE BIROU

Scaun de birou EROL, catifea albastra
-21 %
SCAUN DE BIROU EROL, catifea albastra si structura cromata.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la bi..
549.00 Lei 695.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea gri
-21 %
SCAUN DE BIROU EROL, catifea gri si structura neagra.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la birou si..
549.00 Lei 695.00 Lei
Scaun de birou EROL, catifea maro
-21 %
SCAUN DE BIROU EROL, catifea maro si structura cromata aurie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la ..
549.00 Lei 695.00 Lei
SCAUN DE BIROU EROL, catifea verde si structura cromata aurie.Sa adaugam delicatete in viata noastra activa si stresanta. Este cunoscut faptul ca in functie pe ce scaun ne asezam asa ne si simtim, iar acest lucru ne afecteaza apoi productivitatea. Invitati scaunul notru de birou la dvs. acasa sau la..
695.00 Lei
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)