Meniu
Cosul tau

Despre noi - S.C. CIPMAG S.R.L. -


-----------------------------------


Adresa depozit: Drumul European E85 Loc. Patrauti Jud. Suceava (vis a vis de EcoPlant)


Telefon: 0763 776 776    Email: [email protected] 

-----------------------------------


ATENTIE ! DE LA DEPOZITUL NOSTRU NU PUTETI ACHIZITIONA DIRECT PRODUSE, DE LA NOI PUTETI DOAR RIDICA PRODUSE COMANDATE ONLINE. DATA SI ORA DE RIDICARE A COMINZILOR FIIND STABILITE PE BAZA UNEI PROGRAMARI TELEFONICE !

-----------------------------------
Casa ta vorbeste despre tine…iar noi te ajutam sa o decorezi.

 


DecorClasic.ro s-a nascut in anul 2014 din pasiune pentru clasic si stilurile contemporane si foarte rapid a devenit un nume important in domeniu.


Mobilierul nostru este fabricat in mod traditional, exact cum se producea mobilierul in secolele XVI - XVII, lemnul utilizat ca baza este lemn de fag si este scluptat manual (handmade). Argintiul si auriul mobilierul este fabricat in mod autentic. Aceste culori nu sunt obtinute prin vopsire ci sunt obtinute prin aplicarea foitei de aur sau argint.


MOBILIER CLASIC BAROC forma originala clasica cu aer contemporan. Mobilierul se caracterizeaza prin forme bombate si elemente decorative. Stilul colectiilor este baroc tarziu, caracterizat prin linii curbe si sculpturi manuale.


Clientii nostri sunt case particulare din toata tara si chiar din strainatate, zone rezidentiale, pensiuni, hoteluri, restaurante, cafenele, institutii publice, muzee, saloane, sali de evenimente si conferinte etc.


Personalitatea este atributul nostru suprem, ea ne da puterea de a crea iluzii ametitoare, ne convinge sa visam la o viata divina dar in final fiecare isi construieste propria realitate…Nu lasati stilul si eleganta sa devina mit !