Meniu
Cosul tau

PAHARE & ACCESORII BAR

Decantor 900ml Sticla Transparenta Φ12x30cm - Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru bar, salon sau living- Un cadou surpriza pentru o zi de nastere sau evenimente speciale din viata dumneavoastra : nunta, botez, aniversare de casatorie, taierea mo..
189,00 Lei
Decantor Sticla / Metal 10x10x31cm Transparenta & Argintiu- Capacitate: 1.45 Litri- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru bar, salon sau living- Un cadou surpriza pentru o zi de nastere sau evenimente speciale din viata dumneavoastra : nunta, botez, aniversa..
235,00 Lei
Decantor Sticla / Metal 16x6x25cm Transparenta & Argintiu- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru bar, salon sau living- Un cadou surpriza pentru o zi de nastere sau evenimente speciale din viata dumneavoastra : nunta, botez, aniversare de casatorie, taierea ..
169,00 Lei
Decantor Sticla / Metal Φ11x30cm Transparenta & Argintiu- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru bar, salon sau living- Un cadou surpriza pentru o zi de nastere sau evenimente speciale din viata dumneavoastra : nunta, botez, aniversare de casatorie, taie..
215,00 Lei
Decantor Sticla / Metal Φ12x31cm Transparenta & Argintiu- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru bar, salon sau living- Un cadou surpriza pentru o zi de nastere sau evenimente speciale din viata dumneavoastra : nunta, botez, aniversare de casatorie, taie..
185,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)