Meniu
Cosul tau

TAVI ORNAMENTALE

Set 2 tavi cu Oglinda Bej Antique din Rasina
Stoc epuizat
SET 2 tavi cu Oglinda Bej Antique din RasinaDimensiune tava mica: 40x25x3cmDimensiune tava mare: 50x31x3cm- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru ..
275,00 Lei
Set 2 tavi cu Oglinda Gold din Rasina
Stoc epuizat
Set 2 tavi cu oglinda Gold din RasinaDimensiune tava mica: 40x25x3cmDimensiune tava mare: 50x33x3cm- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living..
275,00 Lei
Set 2 tavi cu oglinda Roze din RasinaDimensiune tava mica: 40x25x3cmDimensiune tava mare: 51x33x3cm- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living..
275,00 Lei
Set 2 tavi cu Oglinda Silver din Rasina
Stoc epuizat
Set 2 tavi cu oglinda Silver din RasinaDimensiune tava mica: 40x25x3cmDimensiune tava mare: 51x31x3cm- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru livi..
275,00 Lei
Set 2 tavi cu Oglinda Turcoaz din Rasina
Stoc epuizat
Set 2 tavi cu oglinda Turcoaz din RasinaDimensiune tava mica: 40x25x3cmDimensiune tava mare: 51x33x3cm- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru liv..
275,00 Lei
Tava cu Oglinda Antique Silver 45x25x5cm din Plastic- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect a..
89,00 Lei
Tava cu Oglinda Bej Antique  40x25x3 cm din Rasina
Stoc epuizat
Tava cu Oglinda Bej Antique 40x25x3 cm din Rasina- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat i..
135,00 Lei
Tava cu oglinda Silver 40x25x3cm din Rasina- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat intr-u..
135,00 Lei
Tava cu Oglinda Gold Roze  40x25x3 cm din Rasina
Stoc epuizat
Tava cu Oglinda Gold Roze  40x25x3 cm din Rasina- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect at..
135,00 Lei
Tava cu Oglinda Gold-Silver 40x25x3.5cm din Plastic
Stoc epuizat
Tava cu oglinda Silver-Gold 40x25x3.5cm din plastic- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect at..
89,00 Lei
Tava cu oglinda Roze 40x25x3cm din Rasina- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat intr-un ..
135,00 Lei
Tava cu oglinda Silver 40x25x3cm din Rasina
Stoc epuizat
Tava cu oglinda Silver 40x25x3cm din Rasina- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat intr-u..
135,00 Lei
Tava cu oglinda Turcoaz 40x25x3cm din Rasina
Stoc epuizat
Tava cu oglinda Turcoaz 40x25x3cm din Rasina- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat intr-..
135,00 Lei
Tava cu oglinda white-gold 38x25x4 cm din plastic- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect..
89,00 Lei
Tava cu oglinda white-gold 39x25x3cm din plastic- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat ..
89,00 Lei
Tava cu oglinda White Gold 40x25x3cm din plastic- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat ..
89,00 Lei
Tava cu Oglinda White Gold 50x24x3cm din Plastic
Stoc epuizat
Tava cu oglinda white-gold 50x24x3cm din plastic- Este perfecta pentru a gazdui parfumuri, bijuterii ori diferite cosmetice pe care doriti sa le pastrati la vedere.- Design ornamental elegant si rafinat ce o recomanda ca si decor unic pentru living, dormitor sau baie.- Se va armoniza perfect atat ..
99,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)