Meniu
Cosul tau

Politica de confidenţialitate

www.decorclasic.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorului site-ului si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestora.


www.decorclasic.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.decorclasic.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.


www.decorclasic.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


Site-ul www.decorclasic.ro nu promoveaza spam-ul!


Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.decorclasic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, pot solicita dezabonarea, trimitand un mesaj cu Subiectul: DEZABONARE, la adresa de mail: [email protected]