TIMP LIVRARE

1 / 3 zile - Produse din stoc

8 / 10 sapt. - Comenzi speciale

 

CONTACT

Email: office@decorclasic.ro

Tel:  +4 0763.776.776

URMARESTE-NE !

   

Bine ati venit !

 

DESPRE MOBILIERUL NOSTRU

 

       Colaboram cu o serie de fabrici din Orientul Mijlociu, toate produsele pe care le comercializam sunt din lemn masiv de fag si sunt lucrate manual (handmade). Din acest motiv mobilierul nostru este adevarata opera de arta. Scluptura in lemn da autenticitatea mobilei de arta, a carei frumusete este rezultatul mesterului care o lucreaza. Piesele de mobilier fiind scluptate manual pot exista diferente intre produse, acest lucru face din fiecare piesa de mobilier un unicat si da senzatia ca a fost creata special pentru dumneavoastra, cumparatorul ei.

        Arta scluptatului in lemn este una dintre cele mai importante elemente din istoria de arta a multor culturi din intreaga lume. Scluptura in lemn are o traditie veche si la fel ca in cazul altor forme de arta in afara de unelte, materiale si tehnici folosite este nevoie de creativitate si pasiune pentru a da nastere unor opere de arta. Detaliile unor piese de mobilier scluptate sunt desigur foarte importante, insa doar un artist adevarat stie cum sa scoata in evidenta caldura si frumusetea naturala a lemnului.

   

 

       Finisajele antichizate sunt foarte importante oferind o eleganta aparte mobilierului clasic in stil baroc. Argintiu sau auriu mobilierul este fabricat in mod autentic, acesta nu este vopsit ci sunt lipite foite de aur sau argint, apoi este tratat cu ceara fierbinte pentru a obtine aspectul antichizat. 

       Celelalte culori albul, negrul, cremul, bejul sau maroul sunt obtinute prin vopsirea cadrului si apoi slefuirea in mod deliberat pentru antichizare. Prin aceste metoda si tehnici utilizate putem crea iluzia trecerii timpului.

                                  FOITA ARGINT & AUR                                  VS.                                    VOPSIRE

  

       Pentru mobilierul baroc se folosesc formele bombate, liniile curbe, ample, incrustatii cu aur sau argint si decoratiunile impunatoare, sculptate, alaturi de ornamente elaborate care de multe ori nu se identifica cu scopul pentru care au fost create. In designul interior sunt la mare moda stilurile istorice, fie utilizate ca atare, fie reinterpretate si adaptate. Acest tip de mobilier nu devine niciodata invechit, valoarea lui fiind in continua crestere.